Lohirullat savusilakkamoussella
Julkaistu
Jos haluat säästää aikaa, voit käyttää valmista savusilakkapasteijaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kahdeksalle
- 8 suurta viipaletta kylmäsavulohta
Mousse
- 6-7 savusilakkaa
- 1 hienonnettu punasipuli
- noin 2 dl kermaviiliä
- tilliä ja sitruunaa koristeluun
Valmistusohje
1. Perkaa savusilakat ja poista ruodot. Soseuta fileet punasipulin kanssa sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Työstä mukaan niin paljon kermaviiliä, että saat hienon, ilmavan moussen. Peitä ja laita jääkaappiin.
2. Laita lohiviipaleet leikkuulaudalle ja levitä päälle täytettä juuri ennen tarjoilua, jotteivät lohiviipaleet kuivu. Kääri ne rullalle ja aseta tarjoiluvadille. Koristele tillillä ja sitruunalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka