Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Toast sikafors kirjolohenmädillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Savustettu poronpaisti ja piparjuuri ovat klassinen yhdistelmä. Tässä reseptissä ne ovat elegantteja sekä maultaan että ulkonäöltään. Tarjoile alkuruokana tai pienenä illallisena.

Neljälle

  • 100 g savustettua poronpaistia
  • 2 dl vatkattua kermaa
  • 4 rkl raastettua piparjuurta
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 tl kirjolohenmätiä
  • 1 nippu ruohosipulia

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma, raasta piparjuuri ja hienonna ruohosipuli.

2. Paloittele liha pieneksi ja sekoita monitoimikoneessa oikein pieneksi, jos haluat. Lisää piparjuuriraaste sekä vatkattu kerma, sekoita matalalla teholla. Maista ja mausta tarvittaessa.

3. Paahda leipäviipaleet kevyesti, leikkaa pois reunat. Levitä poromousse leiville, koristele nokareella mätiä sekä ruohosipulilla.

Tuoreimmat aiheesta

Toast