Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat

Kesälläkin on helppoa syödä kevyesti. Nämä rullat sopivat myös laihduttajan ruokavalioon.

Ainekset

  • 300 g surimipuikkoja
  • 1 sitruuna
  • nippu tilliä
  • 100 g viipaloitua kylmäsavulohta

Valmistusohje

Sulata surimipuikot ja purista niiden päälle sitruunamehua. Leikkaa tilli hakkeeksi ja mausta surimi sillä.

Levitä kylmäsavulohiviipaleita laudalle ja aseta 2-3 marinoitua surimipuikkoa kunkin päälle.

Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Grillaa rullat nopeasti, ilman rasvaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!