Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat
Kesälläkin on helppoa syödä kevyesti. Nämä rullat sopivat myös laihduttajan ruokavalioon.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 300 g surimipuikkoja
- 1 sitruuna
- nippu tilliä
- 100 g viipaloitua kylmäsavulohta
Valmistusohje
Sulata surimipuikot ja purista niiden päälle sitruunamehua. Leikkaa tilli hakkeeksi ja mausta surimi sillä.
Levitä kylmäsavulohiviipaleita laudalle ja aseta 2-3 marinoitua surimipuikkoa kunkin päälle.
Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Grillaa rullat nopeasti, ilman rasvaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"