Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota 15 minuuttia ja paista vohveliraudalla vohveleita. Koska taikinassa on rasvaa, tarvitset vain ensimmäisen vohvelin paistamiseen lisärasvaa. Voit paistaa taikinasta myös lettuja.

Makuja
Luomuiset peruna-yrttivohvelit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
Maija Silvennoisen valmistamat peruna-yrttivohvelit valmistuvat luomuaineksista. Tällä reseptillä valmistat kahdeksan kappaletta herkullisia vohveleita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 3 luomumunaa
- 2 dl luomumaitoa
- 1 dl vehnäjauhoja, luomu
- 0,5 dl grahamjauhoja, luomu
- 0,5 dl öljyä
- 2 dl perunasosetta
- 0,5 tl suolaa
- 4 rkl hienonnettua ruohosipulia, lipstikkaa tai muita yrttejä
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Suolaiset vohvelit- 20.09.202313:41
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00