Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Luomuiset peruna-yrttivohvelit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maija Silvennoisen valmistamat peruna-yrttivohvelit valmistuvat luomuaineksista. Tällä reseptillä valmistat kahdeksan kappaletta herkullisia vohveleita.

Ainekset

  • 3 luomumunaa
  • 2 dl luomumaitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja, luomu
  • 0,5 dl grahamjauhoja, luomu
  • 0,5 dl öljyä
  • 2 dl perunasosetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia, lipstikkaa tai muita yrttejä

Valmistusohje

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota 15 minuuttia ja paista vohveliraudalla vohveleita. Koska taikinassa on rasvaa, tarvitset vain ensimmäisen vohvelin paistamiseen lisärasvaa. Voit paistaa taikinasta myös lettuja.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset vohvelit