Ihanan ohuet crepit valmistetaan melko täyteläisestä taikinasta, jossa on normaalia lettutaikinaa enemmän munaa ja kermaa. Kätevimmin crepit syntyvät valmiista lettu- ja vohvelijauheesta. Ole paistaessa tarkkana, että crepit eivät pala.

Noin 12 kpl

  • 3 munaa
  • 4 dl maitoa tai kermamaitoa (voi olla laktoositonta)
  • 2 dl Myllyn Paras Karkea- tai Erikoisvehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl voisulaa tai öljyä

Valmistusohje

Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola, sokeri ja rasva. Anna taikinan turvota mieluiten ½ tuntia. Paista isohkoiksi seitinohuiksi ohukaisiksi/räiskäleiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut