Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola, sokeri ja rasva. Anna taikinan turvota mieluiten ½ tuntia. Paista isohkoiksi seitinohuiksi ohukaisiksi/räiskäleiksi.
Makuja
Crepit
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Ihanan ohuet crepit valmistetaan melko täyteläisestä taikinasta, jossa on normaalia lettutaikinaa enemmän munaa ja kermaa. Kätevimmin crepit syntyvät valmiista lettu- ja vohvelijauheesta. Ole paistaessa tarkkana, että crepit eivät pala.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Noin 12 kpl
- 3 munaa
- 4 dl maitoa tai kermamaitoa (voi olla laktoositonta)
- 2 dl Myllyn Paras Karkea- tai Erikoisvehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 2 rkl voisulaa tai öljyä