Mustikkamuffinit

Makeat mustikkamuffinit saavat uuden säväyksen Alpro soya -soijajuomasta.

Ainekset

  • 10 kpl

Ainekset

  • 3 ½ dl jauhoja (vehnä-, sämpylä- tai spelttijauhoja)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 85 g leivontamargariinia
  • 1 dl Alpro soya -soijajuomaa
  • 2 kananmunaa
  • 4 rkl mustikkahilloa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Aseta 10 paperivuokaa muffinipellin koloihin.

3. Mittaa kuivat aineet kulhoon.

4. Sulata rasva ja sekoita se sekä Alpro soya -soijajuoma, kananmunat ja 2 ruokalusikallista mustikkahilloa.

5. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon varovasti sekoittaen.

6. Jaa puolet muffinitaikinasta paperisiin vuokiin, annostele mustikkahillo ja loput taikinasta päälle.

7. Paista uunissa 15-20 minuuttia.

8. Muffinit maistuvat herkullisilta lämpiminä sekä jäähdytettyinä.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.