Mustikkamuffinit
Makeat mustikkamuffinit saavat uuden säväyksen Alpro soya -soijajuomasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 10 kpl
Ainekset
- 3 ½ dl jauhoja (vehnä-, sämpylä- tai spelttijauhoja)
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- 1 ¼ dl sokeria
- 85 g leivontamargariinia
- 1 dl Alpro soya -soijajuomaa
- 2 kananmunaa
- 4 rkl mustikkahilloa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Aseta 10 paperivuokaa muffinipellin koloihin.
3. Mittaa kuivat aineet kulhoon.
4. Sulata rasva ja sekoita se sekä Alpro soya -soijajuoma, kananmunat ja 2 ruokalusikallista mustikkahilloa.
5. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon varovasti sekoittaen.
6. Jaa puolet muffinitaikinasta paperisiin vuokiin, annostele mustikkahillo ja loput taikinasta päälle.
7. Paista uunissa 15-20 minuuttia.
8. Muffinit maistuvat herkullisilta lämpiminä sekä jäähdytettyinä.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"