1. Kuumenna margariini ja maito kädenlämpöiseksi, liuota nesteeseen hiiva ja sahrami.
2. Lisää suola, sokeri, muna ja vain sen verran jauhoja, että taikinasta tulee notkea. Kohota 30 minuuttia.
3. Vaivaa taikina kevyesti jauhotetulla alustalla. Jaa se osiin ja pyörittele sormenpaksuisiksi pitkoiksi, paloittele osiksi ja muotoile S-muotoisiksi ”lussekissoiksi” - tai käytä puolet taikinasta pyöreään lussekakkuun.
4. Laita leivonnaiset leivinpaperille pellille, kohota 20-30 minuuttia. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
5. Penslaa leivonnaiset munalla, painele niihin rusinoita ja paista uunin keskitasolla – lussekissoja 250 asteessa 5-8 minuuttia, kakkua 225 asteessa n. 10-15 minuuttia.