Sekoita voi ja sokeri. Lisää kananmuna. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
Laita muromassa hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.
Valmista täytemassa;
Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi karkeat vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi.
Voitele mazariinivuoat vuokaspraylla.
Kaulitse muromassa ohueksi ja vuoraa mazariinipohjat sillä.
Pursota pohjalla appelsiinimarmeladia.
Pursota täytemassa pohjille (älä laita täytettä vuoan pintaan asti).
Paista 180 asteessa kypsiksi.
Irrota leivokset ja anna hetki jäähtyä.
Levitä päälle hyvin ohut kerros aprikoosimarmeladia.
Lämmitä pomada 50 - 55 asteiseksi, lisää tarvittaessa vettä.
Kuorruta leivokset dippaamalla kansi pomadassa.
Koristele mazariinileivokset valmiilla appelsiinin kuorimuhennoksella tai itse valmistamilla appelsiinikoristeilla.
Tarjoile kymmenen (10) kappaletta mazariinileivoksia.