Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makaronilaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helppo, nopea makaronilaatikko on yksi suomalaisten suosikkiruoista. Mikä parasta, se maistuu yleensä perheen pienimmillekin. Kokeile Sami Garamin helppoa ja maittavaa ohjetta. Annos valmistuu uunissa kolmessa vartissa.

Ainekset

  • 1 pss (400 g) makaronia
  • 400 g naudan vähärasvaista jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 8 dl rasvatonta maitoa
  • 3 kananmunaa

Valmistusohje

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä melkein kypsiksi. Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja mausta munamaito suolalla ja pippurilla.

Yhdistä ainekset uunivuokaan ja paista makaronilaatikko kypsäksi, 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Kun munamaito on kokonaan hyytynyt, laatikko on valmista.

Tuoreimmat aiheesta

Makaronilaatikko