Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makaronilaatikko sianlihalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helppo, nopea, mutta täyttävä arkiruoka, jota voit hieman täyteläistää päälle ripotellulla juustoraasteella.

Neljälle

  • 4 dl makaronia
  • mustapippuria
  • ripaus muskottia
  • 150 g savusiansivua kuutioina
  • 200 g pakasteherneitä ja porkkanoita
  • 2 munaa
  • ½ dl maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä makaronit kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja sekoita hieman öljyä, jotta makaronit eivät liimaudu. Mausta mustapippurilla ja varovasti muskotilla.

2. Paista savustetut siansivukuutiot ja valuta ne talouspaperilla. Kerrostele voideltuun uunivuokaan makaronia, lihakuutioita ja vihanneksia.

3. Vatkaa yhteen muna, maito, suola sekä pippuri ja kaada seos makaronien päälle. Paista uunin keskitasolla, kunnes pinta on hyytynyt ja saanut kauniin värin.

Tuoreimmat aiheesta

Makaronilaatikko