Makkarakastiketta ja tuorepastaa

Pastakastikkeeksi sopii mainiosti maukas makkara tomaattimurskan ja porkkanan kera.

Ainekset

  • 500 g lihaisaa grillimakkaraa
  • 100 g salamia
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 3 dl tomaattimurskaa
  • 2 dl ruokakermaa
  • tuoretta timjamia
  • mustapippuria
  • 600 g tuorepastaa
  • suolaa

Valmistusohje

Viipaloi makkara, kuutioi salami ja pilko sipuli hakkeeksi. Paista kattilassa tai pannulla niin, että sipuli pehmenee.

Raasta porkkana ja lisää makkaroiden ja sipulin päälle. Mausta mustapippurilla ja tuoreella timjamilla ja kaada tomaattimurska joukkoon.

Hauduta tovi ja lisää kerma loppuvaiheessa kastikkeen joukkoon.

Kuumenna suuressa kattilassa reilusti vettä ja kiehauta tuorepasta siinä kypsäksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!