Mango-inkivääri-kesäkannu
Kesän raikkain ja herkullisin juoma koristellaan tuoreilla marjoilla ja mintulla.
6-8 annosta
- 1 pieni kurkku ohuina viipaleina
- 1 limetti viipaleina ja 2 mehu
- 3 rkl hunajaa
- 1 prk mangososetta
- 2 tlk inkivääriolutta
- jäitä
- kivennäisvettä
- pensasmustikoita ja vadelmia
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Laita kannuun kurkku- ja limettiviipaleet. Lisää hunaja ja mangosose. Kaada päälle inkiväärioluet. Lisää jäät ja täytä kannu kivennäisvedellä. Koristele pensasmustikoilla ja tuoreella mintulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"