Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mango-juustotorttu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viikonlopun aloittaa valloittava juustotorttu mangon makuisena. Jos etsit helppoa leivottavaa vieraille tai jälkiruoaksi, nappaa tämä ohje talteen.

Ainekset

  • 1 pkt valmista kaura-murotaikinaa
  • 150 g tuorejuustoa
  • 2 dl mangososetta
  • 3 liivatelehteä

Melba

  • 100 g mansikoita
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

Painele murotaikina vuokaan tasaisesti ja peitä se foliolla. Paista pohja kypsäksi ja jäähdytä se. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja lisää mangosose. Tarkista maku ja lisää sokeria jos se on tarpeen.

Sulata liotetut liivatteet ja kaada hiukan jäähtyneenä, koko ajan sekoittaen juustomassan päälle.

Murskaa mansikat sileäksi kastikkeeksi ja makeuta sokerilla.

Tuoreimmat aiheesta

Juustokakku