Mango-juustotorttu
Viikonlopun aloittaa valloittava juustotorttu mangon makuisena. Jos etsit helppoa leivottavaa vieraille tai jälkiruoaksi, nappaa tämä ohje talteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 pkt valmista kaura-murotaikinaa
- 150 g tuorejuustoa
- 2 dl mangososetta
- 3 liivatelehteä
Melba
- 100 g mansikoita
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
Painele murotaikina vuokaan tasaisesti ja peitä se foliolla. Paista pohja kypsäksi ja jäähdytä se. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja lisää mangosose. Tarkista maku ja lisää sokeria jos se on tarpeen.
Sulata liotetut liivatteet ja kaada hiukan jäähtyneenä, koko ajan sekoittaen juustomassan päälle.
Murskaa mansikat sileäksi kastikkeeksi ja makeuta sokerilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka