Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ricottaletut mustikkahillolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on täydellinen viikonloppuaamiainen. Helppo valmistaa mutta ylellinen tarjoilla. Tarjoile mielellään kahvin tai teen kanssa.

Neljälle

  • 3 dl ricottaa
  • 1 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl raakaruokosokeria
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 nokare voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • mustikkahilloa

Valmistusohje

1. Erottele munankeltuaiset valkuaisista. Sekoita ricotta, keltuaiset ja maito. Kääntele varoen mukaan jauhot, sokeri, sitruunankuori ja suola.

2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele ne mukaan ricottataikinaan. Kuumenna voita pannussa ja paista pieniä, ohuita lettuja.

3. Tarjoile mustikkahillon kera.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut