Tomaattisalsa

Tässä tomaattisalsassa on sekä kevätsipulia että korianteria. Se sopii hyvin kaikkien texmex-ruokien kera tai vaikkapa falafelin kanssa. Anna salsan maustua tunti ennen tarjoilua.

Neljälle

  • 300 g oikein kypsiä tomaatteja
  • 6 kevätsipulia
  • 2 piri piriä
  • 1 limen raastettu kuori
  • 1-2 rkl tuoretta, hienonnettua korianteria
  • merisuolaa

Valmistusohje

1. Huuhdo ja kuori tomaatit ja poista siemenet. Hienonna. Puhdista ja hienonna kevätsipulit. Halkaise chilit pituussuuntaan, poista siemenet ja suikaloi chilit hienoksi.

2. Sekoita tomaatti, sipuli ja chili. Raasta limen kuori (vain ohut, vihreä kerros) ja lisää salsaan. Hienonna korianteri ja lisää seokseen. Mausta suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.