Vihannespyttipannu
Useimmat vihannekset ja juurekset soveltuvat tähän pannuun, kuin myös sienet.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 porkkana
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 200 g tuoreita herkkusieniä
- ½ punasipuli
- 2 rkl rapsiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Tarjoiluun
- jalapenoja
Valmistusohje
1. Puhdista herkkusienet ja kuutioi ne. Laita sienet kylmään paistinpannuun, kuumenna ja anna nesteen kiehua pois. Lisää 1 rkl öljyä ja paista sienet. Nosta pannusta ja laita sivuun.
2. Puhdista punakoiso ja kesäkurpitsa, kuori porkkana. Kuutioi. Kuori ja hienonna sipuli, paista öljyssä. Paista porkkana, munakoiso ja kesäkurpitsa öljyssä. Lisää sienet.
3. Kuori valkosipulinkynsi ja purista se mukaan pannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti jalapenojen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku