Tämä on kakku sinulle, joka haluat vain vähän kakkupohjaa ja enemmän marjoja. Tarjoile jälkiruokana tai kahvin kera.

Neljälle

  • 150 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 ½ dl kidesokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • 1 l tuoreita mansikoita

Tarjoiluun

  • kermavaahtoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri, lisää muna. Sekoita mukaan appelsiinimehu ja jauhot, joihin olet yhdistänyt leivinjauheen.

2. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista uunin alatasolla 12 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Asettele kakun päälle tuoreita, perattuja mansikoita ja tarjoile kermavaahdon kera.

Tuoreimmat aiheesta

Mansikkakakku