Marinadi broilerinsiiville
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4:lle hengelle
- 1 tl kuivattua chiliä
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 tl kurkumaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 3 rkl soijaa
- 3 rkl punaviinietikkaa
- 1 dl rypsiöljyä
- suolaa
Valmistusohje
Sekoita kaikki marinadin raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella. Kaada siipien päälle ja sekoita hyvin. Anna marinoitua n. 30 minuuttia. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja kaada siivet leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Mausta halutessasi lopuksi kevyesti suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka