Marinoidut munakoisot
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- noin 750 g kokoinen munakoiso
- vajaa desi oliiviöljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 sardelli pieneksi pilkottuna
- 2 rkl tuoretta persiljaa pieneksi pilkottuna
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Leikkaa munakoiso vinosti paksuiksi viipaleiksi. Pane lävikköön, ripottele päälle suolaa ja anna seistä noin 30 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa.
Vatkaa öljy, viinietikka, valkosipuli ja sardelli tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna hiukan öljyä pannussa ja ruskista munakoisot erissä. Siirrä kulhoon, sekoita kastike ja persilja joukkoon. Marinoi vähintään 4 tuntia. Tarjoa huoneenlämpöisenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa