Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoidut munakoisot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • noin 750 g kokoinen munakoiso
  • vajaa desi oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 sardelli pieneksi pilkottuna
  • 2 rkl tuoretta persiljaa pieneksi pilkottuna
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Leikkaa munakoiso vinosti paksuiksi viipaleiksi. Pane lävikköön, ripottele päälle suolaa ja anna seistä noin 30 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa.

Vatkaa öljy, viinietikka, valkosipuli ja sardelli tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna hiukan öljyä pannussa ja ruskista munakoisot erissä. Siirrä kulhoon, sekoita kastike ja persilja joukkoon. Marinoi vähintään 4 tuntia. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

Tuoreimmat aiheesta

Marinoidut kasvikset