Marinadi naudan- ja lampaanlihalle
Julkaistu
Tämä marinadi on hyvä olla käsillä, kun haluaa valmistaa lihaa, joka ei ole niin mureaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yksi annos
- 2 porkkanaa suikaleina
- 1 iso sipuli lohkoina
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 dl rypsiöljyä
- 1 dl valko- tai punaviiniä
- 1 dl viinietikkaa
- 1 sitruunan mehu
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- muutama oksa persiljaa
- 2 laakerinlehteä
- ½ rkl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Pane lihaa kulhoon ja vihannekset sen ympärille. Sekoita marinadin muut ainekset ja kaada päälle. Pane kulho jääkaappiin vuorokaudeksi ja kääntele useita kertoja sinä aikana.
2. Ota liha marinadista, kuiva se ja paista uunissa tai padassa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka