Marinoidut kanttarellit
Julkaistu
Kanttarellit saat säilöön pienellä työllä.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kananmunaton, Kasvisruoka, Gluteeniton
Ainekset
- 1 kg puhdistettuja kanttarelleja
- 1 l vettä
- 1 dl omenaviinietikkaa
- 2,5 dl sokeria
- 1 tl sinapinsiemeniä
- 0,5 rkl suolaa
- 3 maustepippuria
- 1 laakerinlehti
Valmistusohje
Laita kanttarellit kattilaan ja lisää kylmää vettä niin että peittyvät. Kiehauta sienet. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää kerran ryöpätyt kanttarellit liemeen ja jäähdytä. Säilö lasipurkkeihin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka