Lasimestarin sienet
Julkaistu
Sekasienet ja mausteliemi syntyvät hetkessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 l sekasieniä, esim. rouskuja
- 2 porkkanaa
- 1 punasipuli
Mausteliemi
- 1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
- 2 dl vettä
- 1 dl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1 laakerinlehti
- 5 maustepippuria
- 4 kokonaista neilikkaa
Valmistusohje
Puhdista sienet ja ryöppää ne tarvittaessa. Lado ryöpätyt sienet lasitölkkeihin.
Keitä vettä, sokeria ja mausteita noin 10 minuuttia.
Lisää etikka. Kaada liemi kuumana sienien päälle. Tarkista, että liemi peittää sienet. Säilytyslämpötila alle kymmenen astetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka