Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lasimestarin sienet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sekasienet ja mausteliemi syntyvät hetkessä.

Ainekset

  • 1 l sekasieniä, esim. rouskuja
  • 2 porkkanaa
  • 1 punasipuli

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 5 maustepippuria
  • 4 kokonaista neilikkaa

Valmistusohje

Puhdista sienet ja ryöppää ne tarvittaessa. Lado ryöpätyt sienet lasitölkkeihin.

Keitä vettä, sokeria ja mausteita noin 10 minuuttia.

Lisää etikka. Kaada liemi kuumana sienien päälle. Tarkista, että liemi peittää sienet. Säilytyslämpötila alle kymmenen astetta.

Tuoreimmat aiheesta

Sienet