Pese tomaatit ja pistele niihin reikiä neulalla, etteivät kuoret irtoa keitettäessä. Keitä tomaatit suolavedessä puolikypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Kuumenna mausteliemi kiehuvaksi ja lisää esikeitetyt tomaatit liemeen. Keitä tomaatit melkein kypsiksi ja nostele ne reikäkauhalla lasitölkkeihin. Kaada liemi tomaattien päälle ja tarkista, että liemi peittää tomaatit. Säilytyslämpötila alle +10C.
Makuja
Vihreät tomaatit
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Mausteliemi antaa vihreille tomaateille maukkaan vivahteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 kg vihreitä tomaatteja
- 1 l vettä
- 1 rkl suolaa
Mausteliemi
- 3 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
- 6 dl vettä
- 3 dl sokeria
- 1 kanelitanko
- 10 kokonaista neilikkaa
- pala muskottikukkaa