Hillotut suppilovahverot

Kahdenkymmenen minuutin keittämisellä herkkuja loppukuukaudeksi!

Ainekset

  • 500 g suppilovahveroita

Mausteliemi

  • 2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 kanelitanko
  • 1 3/4 dl hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Puhdista sienet ja pilko pienemmäksi suurimmat.

Kuumenna liemen aineet (ei sokeria) ja laita sienet kiehuvaan nesteeseen. Keitä noin 20 minuuttia ja lisää sokeri. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia ja tölkitä sen jälkeen sienet.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!