Hillotut suppilovahverot
Julkaistu
Kahdenkymmenen minuutin keittämisellä herkkuja loppukuukaudeksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 500 g suppilovahveroita
Mausteliemi
- 2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
- 1 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 kanelitanko
- 1 3/4 dl hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
Puhdista sienet ja pilko pienemmäksi suurimmat.
Kuumenna liemen aineet (ei sokeria) ja laita sienet kiehuvaan nesteeseen. Keitä noin 20 minuuttia ja lisää sokeri. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia ja tölkitä sen jälkeen sienet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka