Paahdettuja broilerinnuijia
Julkaistu
Terveellinen valkosipuli tuo ihanasti makua broileriin ja lisää vastustuskykyä.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton, Kananmunaton
Ainekset
- 500 g broilerinnuijia /broilerinsiipiä
- 0,5 dl seesamöljyä
- pala tuoretta inkivääriä
- 5 kpl valkosipulinkynsiä
- 5 rkl siirappia
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori ja hienonna valkosipulit ja inkivääri. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna marinoitua kaksi tuntia.
Paahda lihoja 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia, kääntele nuijia välillä.
Tarjoile nuijat heti ruokaisan salaatin ja esimerkiksi chilimajoneesin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku