Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahdettuja broilerinnuijia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Terveellinen valkosipuli tuo ihanasti makua broileriin ja lisää vastustuskykyä.

Ainekset

  • 500 g broilerinnuijia /broilerinsiipiä
  • 0,5 dl seesamöljyä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 5 kpl valkosipulinkynsiä
  • 5 rkl siirappia
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Kuori ja hienonna valkosipulit ja inkivääri. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna marinoitua kaksi tuntia.

Paahda lihoja 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia, kääntele nuijia välillä.

Tarjoile nuijat heti ruokaisan salaatin ja esimerkiksi chilimajoneesin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinsiivet