Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoidut päärynät ja mansikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Välillä yksinkertaisin on kaikista maukkainta. Purkillinen päärynänpuolikkaita muuntuu juhlavaksi tuoreiden mansikoiden, appelsiinin ja liköörin avulla. Helppoa valmistaa. Anna päärynöiden ja mansikoiden mielellään vetäytyä pari tuntia maukkaassa liemessä.

1 satsiin

  • 1 prk päärynöitä, valutettuja
  • 1 l mansikoita, viipaleina
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 appelsiinin kuori, ohueksi suikaloituna
  • Grand Marnier -sitruslikööriä

Valmistusohje

1. Laita valutetut päärynät vadille.

2. Peitä viipaloiduilla mansikoilla.

3. Pirskota päälle appelsiinimehu sekä 2-3 rkl sitruslikööriä.

4. Ripottele päälle suikaloitua appelsiininkuorta.

Tuoreimmat aiheesta

Päärynät