Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marjoilla ja hedelmillä päällystetty juustokakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tätä kakkua voi muunnella loputtomiin haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.

8-10 hengelle

  • 4 dl digestiivikeksejä
  • 100 g voisulaa
  • 1 rkl kanelijauhetta

Täyte

  • 400 g philadelphiajuustoa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • suklaalastuja
  • marjoja tai hedelmiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa keksit, lisää kaneli ja voi. Painele seos piirasvuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

2. Vatkaa yhteen juusto, kermaviili, sokeri ja vaniljasokeri sileäksi seokseksi ja täytä jäähtynyt piiraspohja. Pane uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

3. Koristele jäähtynyt kakku suklaalastuilla ja hedelmillä.

Tuoreimmat aiheesta

Juustokakku