Marjoilla ja hedelmillä päällystetty juustokakku
Tätä kakkua voi muunnella loputtomiin haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
8-10 hengelle
- 4 dl digestiivikeksejä
- 100 g voisulaa
- 1 rkl kanelijauhetta
Täyte
- 400 g philadelphiajuustoa
- 3 dl kermaviiliä
- 3/4 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- suklaalastuja
- marjoja tai hedelmiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa keksit, lisää kaneli ja voi. Painele seos piirasvuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
2. Vatkaa yhteen juusto, kermaviili, sokeri ja vaniljasokeri sileäksi seokseksi ja täytä jäähtynyt piiraspohja. Pane uuniin vielä 35-40 minuutiksi.
3. Koristele jäähtynyt kakku suklaalastuilla ja hedelmillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku