Ceviche-liemi. Lisää sitruuna,lime, sitruunanruoho, inkivääri ja sokeri. Kiehauta. Laita kylmään.
Siivilöi kylmä liemi ja tarkista maku.
Fileoi makrilli. Leikkaa kauniit selkäfileet ja tee viillot nahkapuolelle, ja nosta kylmään odottamaan.
Grillaa vesimeloni. Leikkaa noin 5cm x 5cm paksuisia tankoja ja mausta suolalla, pippurilla ja öljyllä. Grillaa kaunis pinta. Laita kylmään.
Lisää tehosekoittimeen yrtit ja rypsiöljy. Aja tasaiseksi ja siivilöi kuituliinan läpi.
Sekoita yrttiöljyöljy, jauhot ja valkuaiset. Lisää suolaa sekä sokeria ja paista 160C noin 5-6min.
Leikkaa fine-brunoise jalopenoa sekä inkivääriä ja pikkelöi 1-2-3 liemessä.
Lisää majoneesin joukkoon limenkuorta ja limen mehua. Mausta suolalla. Nosta makrillifileet cevicheliemeen ja anna marinoitua.
Leikkaa vesimelonista siivuja ja nosta lautaselle. Nosta makrillifile liemestä ja siirrä vesimelonin viereen lautaselle. Lisää yrttiöljyä cevicheliemeen ja tarjoile kastike erikseen kannussa.