Laita kanaliemi kattilaan, lisää pieneksi pilkotut inkivääri, chili, valkosipuli, sitruunaruoho ja limenlehdet. keittele hetki ja lisää viipaloidut tomaatit ja herkkusienet. Anna porista hiljaa, lisää ¾ limemehu, limen kuorta, sokeri ja kalakastike. Tarkistele makua ja lisää tarvittaessa chiliä, limeä tai kalakastiketta. Lisää liemeen suikaloitu juuriselleri ja muutaman paksoinlehden varret viipaleina.
Renssaa rapujen pyrstöt ja lisää liemeen, joka ei enää kiehu. Lisää myös limemehua. Tarkista makua jatkuvasti.
Ryöppää liemessä pari paksoin lehteä, ja nosta sivuun. Nosta myös ravut sivuun ja siivilöi liemi talteen.
Nosta kattilasta liemen jälkeen jääneet vihannekset ja sienet lautaselle. Lisää päälle ravut ja paksoin lehdet.
Frittaa riisinuudelia ja lisää annoksen päälle.
Koristele korianterilla ja laita vähän limemehua vielä päälle.
Kaada liemi tarjoiluvaiheessa.