Poista jättikatkaravuista peräsuolet ja pilko pieneksi muitten ainesten kanssa. Sekoita massaan 1 kananmuna sekä kourallinen pankojauhoja. Anna vetäytyä jääkapissa n. 30 min, leivitä pankojauhoilla ja friteeraa 170 asteisessa öljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi. Anna levätä ritilän päällä.
Tee majoneesiin ensin yrttiöljy. Lisää tehosekoittimeen reilusti yrttejä sekä ruokaöljyä niin, että yrtit lähes peittyvät. Anna tehosekoittimen käydä täydellä teholla muutama minuutti. Sekoita majoneesin kanssa.
Lämmitä paistinpannulla rypsiöljy täydellä teholla erittäin kuumaksi. Kuivaa kampasimpukoiden pinta talouspaperilla tai kuituliinalla ja mausta suolalla. Paista kampasimpukoita n. 1-2 min / puoli kunnes molemmilla puolilla on nätti kullanruskea karamellisoitunut pinta.
Mausta pak choi kevyesti yuzu-mehulla (voit käyttää myös sitruunan tai limen mehua), sekä oliiviöljyllä ja suolalla ja pippurilla. Grillaa nopeasti kuumalla hiiligrillillä. Murskaa valkosipulin kynsi ja sivele sillä pak choin pinta.
Suikaloi kyssäkaalisalaatin ainekset samankokoisiksi ja sekoita keskenään kulhossa. Mausta chilillä, limellä, kalakastikkeella ja sokerilla. Lisää oliiviöljyä.