Aloita keittämällä 2 litraa vettä kattilassa, lisää suola. Sillä aikaa kun vesi kiehuu, kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi. Kun vesi kiehuu niin lisää perunat veteen. Keitä n. 20 min kunnes perunat ovat kypsiä. Valmista yrttiöljy. Lisää tehosekoittimeen tilli, ruohosipuli, vesi sekä öljyä. Aja n. 5 min tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa.
Poista turskasta nahka ja tarkista ettei ole ruotoja. Mausta kala suolalla ja mustapippurilla ja laita jääkaappiin maustumaan. Valmista 1-2-3 liemi. 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria, 3 vettä. Kun liemi on kiehunut, nosta hellalta pois. Leikkaa vihannekset mandoliinilla ohuiksi siivuiksi ja lisää liemeen maustumaan.
Valmista ruskistettu voi. Ota pannu ja lisää voi, sulata voita kunnes väri muuttuu ruskehtavaksi ja tuoksu pähkinäinen. Ota lämpö pois ja siivilöi astiaan. Pilko kanttarellit ja lisää samalle pannulle missä ruskitettu voi on valmistettu. Mausta hyvin sekä paista kunnes kanttarellit ovat kypsiä. Siirrä kulhoon sivuun.
Laita rasvakeitin päälle 170 asteeseen. Valmista oluesta sekä vehnäjauhoista juokseva seos. Upota kala seokseen ja nosta pois. Laita rasvakeittimeen paistumaan n. 5 minuutiksi tai kunnes väri on kauniin ruskea. Kasaa annos. Laita lautaselle muusi sekä sienet, lisää pikkelivihannekset sekä yrttiöljy. Koristele muikunmädillä. Nosta kala rasvakeittimestä lautaselle, koristele annos tillillä sekä pirskottele sitruunan mehua kalan päälle.