Tee ensiksi voitaikina. Mittaa kulhoon 5 ½ dl vehnäjauhoja, 2 tl suolaa ja 50 g voita kuutioituna. Nypi voi taikinan sekaan ja lisää 1 ½ dl jääkylmää vettä. Sekoita. Kelmuta taikina ja anna taikinan levätä jääkaapissa 30min.
Fileeraa kalat. Ota fileet irti ja poista ruodot. Tämän jälkeen poista nahka fileestä. Ota kuhan perkeet talteen. Kuutioi fileet tasakokoisiksi noin 2 cm kuutioiksi. Laita sivuun odottamaan.
Tee kalaliemi. Laita kuhan perkeet suureen kattilaan. Halkaise sipuli ja laita se kuorineen kattilaan. Napsauta pesty porkkana poikki ja laita kattilaan. Leikkaa sitruuna puoliksi ja laita puolikas kattilaan. Napsauta kaksi varsisellerin vartta ja laita kattilaan. Lisää noin 1,5 l vettä kattilaan niin, että kalan ruho peittyy kokonaan. Lisää 6 kokonaista maustepippuria ja 3rkl Meiran merisuolaa. Keitä 20min ja siivilöi samanaikaisesti pinnalle muodostunutta sakkaa pois.
Siivilöi liemi ja purista tarvittaessa lisää sitruunamehua ja lisää suolaa. Laita sivuun odottamaan.
Hae taikina jääkaapista. Kaulitse se jauhotetulla tasolla 0,5 cm paksuiseksi neliön muotoiseksi. Höylää 200 g Valion suolaamatonta voita taikinan päälle ja taita kulmista taikina kirjekuoren tavoin. Tämän jälkeen taita sivut vastakkain ja toista sama toisilla sivuilla. Tämän jälkeen kelmuta ja vie taikina jääkaappiin uudestaan 30 minuutiksi.
Lämmitä uuni 220-asteeseen.
Kastike: Ota puhdas kattila ja sulata 2rkl suolaamatonta voita. Kun voi on sulanut, lisää 2 rkl vehnäjauhoja. Tämän jälkeen ala varovasti kaatamaan sekaan kalalientä samalla sekoittaen vispilällä. Lisää lientä 2,5 dl verran. Tämän jälkeen kaada sekaan 2,5 dl Valion kuohukermaa sekä 1 dl Valion creme fraischea. Sekoita ja lisää 0,5 dl valkoviiniä. Mausta noin 3rkl sitruunanmehulla, 2 tl Meiran hienolla merisuolalla, 1rkl Meiran ruohosipulilla ja 2 tl mustapippurilla. Anna kiehua noin 10 min samalla sekoittaen. Pienennä tämän jälkeen levyn lämpö minimille, jotta kastike lopettaa kiehumisen, mutta pysyy lämpimänä.
Kuori ja puolita 3 sipulia. Laita oliiviöljyä pannulle 2 rkl ja kuumenna pannu. Kun pannu on kuuma, lisää sipulit. Lisää 2 rkl sokeria, 0,3 dl valkoista balsamicoa, 1 tl Meiran hienoa merisuolaa ja 1 tl mustapippuria. Anna sipuleiden kypsentyä ja karamellisoitua pannulla.
Hae taikina jääkaapista. Toista 3 kertaa samat taitokset, kuin kohdassa 5 ja kaulitse taikina ohueksi, noin 0,3 cm paksuiseksi.
Lisää kuutioitu kala kastikkeen sekaan ja kaada kastike uunivuokaan. Leikkaa taikinasta sopivan kokoinen pala, jotta se peittää uunivuoan ja tulee vähintään 2 cm yli reunojen. Voitele kananmunalla taikinan päällys käyttäen pulla- tai silikonisutia. Laita vuoka uuniin ja kypsennä 20min.
Kun sipulit ovat karamellisoituneet, ota ne pois pannulta ja siirrä sivuun.
Tee risotto. Kuullota 1rkl oliiviöljyssä 2 dl risottoriisiä. Lisää 0,5 dl valkoviiniä ja sekoita. Kun neste on melkein kokonaan haihtunut, ala vähitellen lisäämään kuhalientä. Kypsennä noin 12min. Viimeistele 50 g parmesaanilla ja 2 rkl voilla. Lisää 1 tl merisuolaa ja hienonnettua persiljaa.
Pilko sienet ja salottisipuli. Lisää salottisipuli pannulle 1rkl oliiviöljyyn ja 1rkl suolaamattomaan voihin. Kuullota hetki ja lisää sienet. Mausta 1 tl merisuolalla, 1 tl mustapippurilla. Paista, kunnes sienet ovat ruskistuneet.
Ota kupukala pois uunista ja lisää muut tarjottavat lautaselle.