Valmista ohutleipätaikina sekoittamalla vehnäjauhot ja 2 tl suolaa kahteen desiin vettä. Vaivaa käsin ja lisää tarvittaessa jauhoja, kunnes taikina irtoaa kulhosta. Vie taikina jääkaappiin.
Kuutioi porsas ja paahda kuutioita keskilämmöllä pannulla niin, että rasva irtoaa. Nosta pois pannulta ja siirrä sivuun.
Porsaan paistuessa valmista pikkeliliemi sekoittamalla vesi, sokeri ja etikka. Siivuta retiisi, porkkana ja chili ohueksi ja aseta liemeen.
Kuutioi keltasipuli. Lisää pannuun porsaan rasvan joukkoon n. 2 rkl öljyä ja sipulikuutiot, kuullota hetki. Raasta pannuun n. 1 x 1 cm kokoinen pala inkivääriä, lisää osteri- ja kalakastikkeet ja puolikkaan limen mehu. Sekoita ja jätä hautumaan 15 minuutiksi.
Pilko parsakaalin kukinnot ohuiksi ja murskaa kaksi valkosipulin kynttä. Kuumenna pienessä pannussa tilkka öljyä, paahda valkosipuleita ja parsakaalia noin kymmenen minuuttia; valkosipuli saa ruskistua.
Lisää pannuun kastikkeeseen porsaan palat ja sekoita ne kastikkeeseen. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Kaulitse ohutleipätaikina runsaassa jauhossa halkaisijaltaan n. 20 cm kiekoiksi. Paista kuumalla, kuivalla pannulla kumminkin puolin niin, että pinta saa väriä.
Nosta lautaselle ohutleipä, porsas, parsakaali ja pikkelöidyt kasvikset. Lisää päälle silputtua korianteria ja tilkka limemehua.