Ota sitruunat ja leikkaa pohja sekä päällinen tasaiseksi. Koverra sitruunan liha pois, mutta säästä mehu.
Erottele kanamunasta valkuainen niin, että keltuaista ei mene sekaan.
Kaada valkuaiset yleiskoneeseen ja lisää ¼ dl sokeria sekaan.
Vatkaa koneella valkuainen vaahdoksi ja lisää pari ruokalusikallista sitruunan mehua sekaan.
Ota toinen kulho ja vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja sekoita valkuaisvaahdon kanssa.
Ota pursotin ja pursota kreemi sitruunoiden sisään ja vie pakkaseen.
Kuori raparperi ja leikkaa pieniksi paloiksi.
Ota paistinpannu ja laita pannulle vähän suolaa, sokeria ja 50 g voita.
Paista hetki keskilämmöllä ja ota pannulta pois ennen kuin pehmenee liikaa. Anna jäähtyä.
Ota täytetyt sitruunat pois pakkasesta ja sekoita paistetut raparperit kreemin sekaan. Pursota vielä päälle kermavaahtoa, polta tohottimella pinta poltetuksi, koristele mintun lehdellä ja laita pakkaseen takaisin.
Tarjoile kun kreemi on hieman jäätynyt.