Tee sorbetti lisäämällä 4 dl mansikoita blenderiin, lisää glukoosisiirappia ja sitruuna. Aja tasaiseksi. Vatkaa valkuainen ja lisää vielä blenderiin. Aja. Kaada massa jäätelökoneeseen.
Savusta kermavaahtoa noin 15 minuuttia. Muista pitää kermavaahto kylmässä. Mausta kermavaahto sokerilla ja vaniljalla. Laita kermavaahto sifoniin.
Leikkaa 1 mansikasta ohuita viipaleita. Grillaa muutamaa mansikkaa avotulella ja noin 5 mansikkaa foliossa hunajan ja timajamin kanssa. Jäähdytä. Kerää foliosta liemi talteen ja maista ja mausta hunajalla ja sitruunalla tarvittaessa.
Tee praliini sulattamalla sokeria pannulla. Lisää mantelit ja voi ja sekoita. Jäähdytä.
Tarjoile annos vaahdon kera, hienonnetun praliinin, tuoreen ja grillatun mansikoiden kanssa, koristele orvokeilla ja kaada vielä hieman mansikkalientä.