VALKOSUKLAAKUPU: Temperoi valkosuklaa: Sulata suklaa vesihauteessa. Kun suklaa on sulanut, jäähdytä suklaa lisäämällä suklaapaloja ja sekoittamalla seosta kunnes lämpötila on 26-27c. Kun suklaa on jäähtynyt nosta lämpötila (esim. föönillä) n.31-32c (älä ylitä 32c). Kaada sulanut suklaa muotteihin (kaada täyteen). Kun muotit ovat täynnä kaada nopealla liikkeellä ylimääräinen suklaa pois muotista takaisin kulhoon siten, että muottien pohjaan jää kerros suklaasulaa.
Laita muotit jääkaappiin jäähtymään n.1h tai kunnes suklaa jähmettynyt.
SITRUUNA CRUMBLE: Laita kaikki ainekset kulhoon ja nypi käsillä seosta kunnes seoksesta tulee taikinamurua. Levitä murut uunipellille ja paista 180c n.15min tai kunnes saavat kevyesti väriä (varo polttamasta). Kun murut ovat paistuneet ota pois uunista ja anna jäähtyä. Kun jäähtyneet, hienonna vielä cutterilla (älä hienonna liikaa ettei muutu ”pölyksi”)
FINANCIER-LEIVOS: Tee ruskistettu voi. Keitä voita kattilassa keskikovalla lämmöllä kunnes voi ruskistuu. Voi on valmista kun väri ruskea ja tuoksu pähkinäinen. Kun voi on ruskistettu ota se sivuun jäähtymään. Siivilöi. Vatkaa valkuaiset kevyeksi vaahdoksi. Lisää kulhoon KAIKKI ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita taikinamassa pursottimeen ja pursota muottiin. Paista uunissa 180c n.15min
VANILIJA ANGLAISE: Laita maito ja kerma kastikekattilaan ja lämmitä kunnes melkein kiehuu (vähän kuplii). Vispaa sokeri ja vaniljasokeri keltuaisten kanssa. Kaada seos maidon ja kerman joukkoon ja keitä kunnes kastike tiheytyy.
TARJOILU: Ota suklaakuput pois muotista. Laita lautasen pohjalle sitruuna crumblea ja päälle ensin puolikas suklaakupu. Laita kupuun pala financier leivosta ja sulje kupu toisella puoliskolla. Kaada kastike kuvun päälle ennen syömistä.