Laita uuni päälle 200 asteeseen. Keitä kattilassa 4 dl kuohukermaa niin, että se kiehahtaa. Laita liivatelehti jääkylmään veteen likoamaan. Pidä kerma liikkeessä, jotta se ei pala pohjaan. Kun kerma kiehuu, laske lämpötilaa ja purista ylimääräinen vesi liivatelehdestä pois, ennen kuin lisäät sen kerman sekaan jatkuvasti sekoittaen. Sekoita kermaa, kunnes liivatelehti on kokonaan sulanut. Voit ottaa kattilan levyltä puoliksi pois ja lisätä valkosuklaan sekoittaen sekaan. Lisää myös 1 rkl vaniljasokeria.
Ota silikonimuotit valmiiksi ja kaada seos muotteihin. Laita kylmään hyytymään. Kuori raparperit, jos kuori on liian kova ja kuituinen. Pilko raparperit pieniksi paloiksi ja laita kattilaan veden ja sokerin kanssa. Keitä seosta, kunnes vesi haihtuu ja raparperit on pehmenneet kokonaan. Siivilöi rapaperisiirappi erilliseen kulhoon ja lisää raparperin palat uunivuokaan. Siirapin tulisi olla nestemäistä eikä liian tahmeaa.
Aloita lisäämällä kulhoon 1 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa, 50 g voita, 1 dl sokeria sekä ½ dl ruokosokeria. Pilko joukkoon macadamiapähkinöitä ja vaivaa taikinaa kädellä puristaen, kunnes taikina muodostuu yhteen, muruiseksi seokseksi. Levitä seos uunivuokaan niin, että se on ilmavasti, jotta uuni paahtaa rapeita reunoja mahdollisimman paljon. Ripottele suolaa vielä vähän päälle ja laita muruseos uuniin paahtumaan.
Ota panna cotta kylmiöstä pois, kun se on hyytynyt ja aloita lautaselle kattaus. Jaa lautanen peitteellä keskeltä kahtia ja siivilöi varovasti tomusokerilla niin, että selkeä viiva muodostuu lautaselle. Aseta panna cotta keskelle lautasta, lisää muruseos, koristele kukilla ja kaada siirappi astiaan tarjoilua varten.