Meloni-avokadosalaatti
Julkaistu
Raikas salaatti on maistuva alkuruoka tai noutopöydän väriläiskä. Tarvittaessa voit kaksinkertaistaa ohjeen.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- ½ hunajameloni
- 1 avokado
- ½ nippu retiisejä
Koristeluun
- cashewpähkinöitä
- punajuuren lehtiä
Kastike
- 5 rkl oliiviöljyä
- 1½ rkl viinietikkaa
- ½ tl italialaisia salaattikastikeaineksia
Valmistusohje
1. Kastike: Sekoita viinietikkaan italialaiset salaattikastikeainekset ja lisää oliiviöljy.
2. Paloittele meloni, avokado ja retiisit. Voit tehdä melonista palloja palloraudalla tai leikata sen kuutioiksi. Sekoita kastike varovasti joukkoon.
3. Asettele salaatti tarjoiluvadille. Koristele punajuuren lehdillä ja ripottele päälle pähkinät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"