Pastasalaatti pestolla
Julkaistu
Pastasalaatti on helppo ja maistuva lisuke grillijuhlissa tai kesäisessä noutopöydässä. Sen voit pakata mukaan myös piknikille.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 4 annosta pennepastaa
- 2 rkl pestoa
- 2 tl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- ½ dl mustia oliiveja
- 8 kirsikkatomaattia
- ½ punasipuli
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
2. Kaada pasta isoon kulhoon ja sekoita joukkoon pesto ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaattiin tomaatit, oliivit ja sipulisuikaleet. Pane viileään odottamaan tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka