Täyttävän pääruoan jälkeen virkistävä mangokeitto maistuu hyvältä. On vaikeaa sanoa, kuinka paljon tomusokeria tarvitaan; se riippuu mangojen makeusasteesta ja koosta. Maista ja kokeile! Tehosekoitin on hyvä apu mangon soseuttamisessa.

Neljälle

  • 5 kypsää mangoa
  • 5 dl kuohuviiniä
  • 2 limeä
  • 2-4 tl tomusokeria
  • 250 g pakastevadelmia tai muita punaisia marjoja

Valmistusohje

1. Kuori mangot ja poista kivet. Sekoita soseeksi tehosekoittimessa. Purista limestä mehu ja lisää limemehu sekä tomusokeri mangoseokseen. Jos keitto tuntuu liian paksulta, lisää tilkka vettä.

2. Lisää kuohuviiniä juuri ennen tarjoilua. Koristele muutamalla hieman sulaneella vadelmalla sekä limekuorensuikaleella.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruokakeitto