Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

0:47imgVideolta voit katsoa pinaattisen lohipastan helpot valmistusvaiheet!
Julkaistu 08.04.2022 13:53

MTV LIFESTYLE

Lohta, tomaattia ja pinaattia – siinä tämän Harri Syrjäsen kehittelemän one pot -pastan tärkeimmät raaka-aineet.

Ainekset

  • 300 g lohta
  • 350 g pastaa
  • 100 g luumutomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen chili
  • 100 g baby pinaattia
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 8 dl hummerilientä
  • 1,5 dl turkkilaista jogurttia
  • 1/2 sitruuna
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi. Pilko chili renkaiksi ja halkaise tomaatit. Kuutioi lohi.
  2. Lisää kuumaan kasariin oliiviöljy, punasipuli ja tomaatit.
  3. Kuullota hetken aikaa ja kaada mukaan valkoviini. Keitä hetken ja lisää hummeriliemi. Kiehauta ja lisää pasta.
  4. Keittele hiljaa hymyillen 12 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
  5. Sekoita jogurtti mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Lisää lohi ja pinaatti sekä purista sitruunanmehu. Sekoita hellästi ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Pasta