1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Aseta broileri työlaudalle rintapuoli alaspäin. Viillä kummaltakin puolelta selkärankaa syvät viillot ja poista koko selkäranka. Taita lintu auki, sisäpuoli alaspäin ja paina hieman litteämmäksi. Irrota nahkaa niskasta ja ujuta kätesi varovasti nahan alle, niin että nahka irtoaa ehjänä kauttaaltaan. Leikkaa pois siivenkärjet.
2. Täyte: Sekoita keskenään valkoinen leipä, juusto ja mausteet. Silppua sienet ja yrtit pieneksi. Sekoita kaikki ainekset yhteen jauhelihan kanssa. Täytä linnun nahanalus seoksella niin tasaisesti kuin mahdollista. Taivuta nahanreuna niskan alle ja nosta broileri uunivuokaan.
3. Sulata voi ja sekoita soija voisulaan, penslaa lintu seoksella. Suolaa ja pippuroi. Paista broileri kypsäksi, noin tunti, kunnes lihaneste on läpinäkyvää. Voitele soijavoisulalla silloin tällöin paistamisen aikana. Tarjoile kypsä täytetty broileri puolikkaina paistettujen uuniperunoiden kanssa, joille on siroteltu kuminaa.