- Jaa jogurtti neljään annoskulhoon. Makeuta halutessasi hunajalla.
- Paahda pannulla kaurahiutaleita ja fariinisokeria, kunnes kaurahiutaleet saavat väriä ja rapeutta ja fariinisokeri sekoittuu kaurahiutaleisiin.
- Jaa seos jogurtin päälle annoskulhoihin ja ripottele mustikat päälle.
Resepti: Anu Heinaro
![Makuja-sivujen kansikuva](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fapi.mtvuutiset.fi%2Fgraphql%2Fcaas%2Fv1%2Fmedia%2F9031112%2Fdata%2Fb2d83748c5617c43771e0bfb90a53e06%2Fmakuja-theme-heading-picture.jpg&w=1600&q=75)
Makuja
Mustikkaherkku
![mustikkaherkku](https://api.mtvuutiset.fi/graphql/caas/v1/media/9080256/data/1b057ff1a3f0cc0a3ce4716b5250d145/landscape16_9/1600/mustikkaherkku.jpg)
Julkaistu 10.01.2025 15:19
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro valmisti mustikkaherkkua Huomenta Suomessa.
- Annosmäärä: 4–6 annosta
Ainekset
- 600g Kreikkalaista vähärasvaista jogurttia (tai muuta jogurttia)
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl fariinisokeria
- 1,5 dl mustikoita
- (hunajaa)