Talon hovijälkiruoka

Tämän marenkijälkiruoan olemme valmistaneet jäätelöstä ja mansikoista.

Neljälle-viidelle

  • 1 pss marenkeja
  • ½ l mansikkajäätelöä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 l mansikoita

Valmistusohje

1. Laita puolet marengeista vadille. Viipaloi jäätelö ja laita viipaleet marengeille, lado päälle lisää marenkeja sekä mansikoita.

2. Vatkaa kerma kevyesti vaniljasokerin kanssa ja lusikoi päälle. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!