Talon hovijälkiruoka
Julkaistu
Tämän marenkijälkiruoan olemme valmistaneet jäätelöstä ja mansikoista.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle-viidelle
- 1 pss marenkeja
- ½ l mansikkajäätelöä
- 3 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 l mansikoita
Valmistusohje
1. Laita puolet marengeista vadille. Viipaloi jäätelö ja laita viipaleet marengeille, lado päälle lisää marenkeja sekä mansikoita.
2. Vatkaa kerma kevyesti vaniljasokerin kanssa ja lusikoi päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku