Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nakkistroganov

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nakkistorganov Makuja-kokki Samin tapaan on näppärä koko perheen suosikkiruoka. Tarjoa makaronien tai perunamuusin kera. Lisämausteeksi sopii sinappi.

Ainekset

  • 500 g nakkeja
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl sinappia
  • 1 suolakurkku
  • 1 prk smetanaa
  • makaronia

Valmistusohje

Viipaloi nakit ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota paloja pannulla ja lisää vehnäjauhot. Jatka kuullotusta tovi ja mausta nakit tomaattipyreellä ja sinapilla.

Lisää vettä koko ajan sekoittaen niin, että ainekset peittyvät. Hauduta kymmenisen minuuttia ja lisää kuutioitu kurkku ja lopuksi myös smetana kastikkeeseen. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyä makaronia tai perunasosetta.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarakastike