Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Siskonmakkarapata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Siskonmakkarapata Makuja-kokki Sami Garamin tapaan on maistuvaa ja helppoa maanantairuokaa. Pata maustuu tomaattipyreellä, laakerinlehdillä ja persiljalla.

Ainekset

  • 600 g siskonmakkaraa
  • 600 g perunoita
  • 2 porkkanaa
  • 100 g selleriä
  • 1 iso sipuli
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • mietoa oliiviöljyä
  • 5 maustepippuria
  • 4 laakerinlehteä
  • nippu persiljaa
  • (suolaa)

Valmistusohje

Kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä ja pursota makkarat siihen. Leikkaa juurekset paloiksi ja lisää makkaroiden päälle. Sekoita hyvin ja mausta tomaattipyreellä ja kuivamausteilla.

Lisää vettä ja anna padan hautua kannen alla parisenkymmentä minuuttia. Tarkista padan suolaisuus ja leikkaa lopuksi reilusti persiljaa padan joukkoon.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapata