Makkara-kasvispasta
Pasta on oivallista ja edullista arkiruokaa. Maistuvan makkara-kasviskastikkeen kera se valmistuu vain 1,60 eurolla annosta kohden.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 1 tl basilikaa
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 4 rkl tomaattisosetta
- 4 dl vettä
- 0,5 rkl öljyä
- 1 lenkkimakkara
- 1 pussi (200 g) vihreitä papuja
- 400 g pastaa
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mutta vähennä keittoajasta kaksi minuuttia.
Kuullota öljyssä hienonnetut sipulit ja viipaloidut porkkanat. Lisää basilika, suola, pippuri sekä tomaattisose ja kuullota vielä hetki. Lisää vesi ja hauduta viisi minuuttia.
Ruskista lenkkimakkaran palat öljyssä ja lisää ne kastikkeeseen. Sekoita joukkoon pavut ja hauduta vielä viisi minuuttia. Sekoita lopuksi pasta joukkoon ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa