Makkara-kasvispasta

Pasta on oivallista ja edullista arkiruokaa. Maistuvan makkara-kasviskastikkeen kera se valmistuu vain 1,60 eurolla annosta kohden.

Ainekset

  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 porkkanaa
  • 1 tl basilikaa
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 4 rkl tomaattisosetta
  • 4 dl vettä
  • 0,5 rkl öljyä
  • 1 lenkkimakkara
  • 1 pussi (200 g) vihreitä papuja
  • 400 g pastaa

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mutta vähennä keittoajasta kaksi minuuttia.

Kuullota öljyssä hienonnetut sipulit ja viipaloidut porkkanat. Lisää basilika, suola, pippuri sekä tomaattisose ja kuullota vielä hetki. Lisää vesi ja hauduta viisi minuuttia.

Ruskista lenkkimakkaran palat öljyssä ja lisää ne kastikkeeseen. Sekoita joukkoon pavut ja hauduta vielä viisi minuuttia. Sekoita lopuksi pasta joukkoon ja tarkista maku.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!