Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkara-kasvispasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pasta on oivallista ja edullista arkiruokaa. Maistuvan makkara-kasviskastikkeen kera se valmistuu vain 1,60 eurolla annosta kohden.

Ainekset

  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 porkkanaa
  • 1 tl basilikaa
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 4 rkl tomaattisosetta
  • 4 dl vettä
  • 0,5 rkl öljyä
  • 1 lenkkimakkara
  • 1 pussi (200 g) vihreitä papuja
  • 400 g pastaa

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mutta vähennä keittoajasta kaksi minuuttia.

Kuullota öljyssä hienonnetut sipulit ja viipaloidut porkkanat. Lisää basilika, suola, pippuri sekä tomaattisose ja kuullota vielä hetki. Lisää vesi ja hauduta viisi minuuttia.

Ruskista lenkkimakkaran palat öljyssä ja lisää ne kastikkeeseen. Sekoita joukkoon pavut ja hauduta vielä viisi minuuttia. Sekoita lopuksi pasta joukkoon ja tarkista maku.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapasta