Makkara-kasvispasta
Pasta on oivallista ja edullista arkiruokaa. Maistuvan makkara-kasviskastikkeen kera se valmistuu vain 1,60 eurolla annosta kohden.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 1 tl basilikaa
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 4 rkl tomaattisosetta
- 4 dl vettä
- 0,5 rkl öljyä
- 1 lenkkimakkara
- 1 pussi (200 g) vihreitä papuja
- 400 g pastaa
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mutta vähennä keittoajasta kaksi minuuttia.
Kuullota öljyssä hienonnetut sipulit ja viipaloidut porkkanat. Lisää basilika, suola, pippuri sekä tomaattisose ja kuullota vielä hetki. Lisää vesi ja hauduta viisi minuuttia.
Ruskista lenkkimakkaran palat öljyssä ja lisää ne kastikkeeseen. Sekoita joukkoon pavut ja hauduta vielä viisi minuuttia. Sekoita lopuksi pasta joukkoon ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät