Nauhapastaa San Miniaton tryffeleiden kera
Davidin mielestä kaikkien tryffelireseptien kuuluisi olla niin yksikertaisia, että sienien huumaannuttava maku voisi loistaa.
4 hengelle
- 400g tuoreita tagliatelleja
- 4 ruokalusikallista voita
- 2 ruokalusikallista juuriraastettua parmesaanijuustoa
- vastaraastettuja tryffeleitä ja tryffelilastuja.
Tee näin
Valmistusohje
Davidin ystävä Marzia opetti San Miniatossa reseptin, jolla saa tryffeleiden ominaisuudet kauniisti esille.
- Keitä kiehuvassa ja suolatussa vedessä tuoreita tagliatelleja. Ota ne pois vedestä noin kaksi minuuttia ennen kuin ovat "al dente". Huhtele ne, mutta jätä hiukan pastavettä jäljelle.
- Sulata voi pannussa ja lisää tagliatellet sekä niistä jäänyt vesi. Jos pasta on liian kuivaa, kaada lisää pastavettä.
- Lisää parmesaanijuusto ja tryffeliraaste. Anna kaiken paistua pannulla minuutin ajan niin että kastikkeen koostumus sakeutuu.
- Aseta luomus lautaselle ja ripottele päälle tryffelilastuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku