Syksyinen sieni-pastasalaatti
Täydellinen tapa valmistaa itse poimimasi sienet - nopea, helppo ja herkullinen! Käytä muita sieniä, jos et löydä kantarelleja. Jos et ole sienestäjä, löydät varmasti kaupastakin sopivasti sieniä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 annosta
Ainekset
- 400 g penne-pastaa
- 100 g herkkusieniä
- 100 g kantarelleja
- 4 parsaa
- 1 viipaloitu punasipuli
- suolaa ja pippuria
- balsamiviinietikkaa
- oliiviöljyä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsat veteen, kun keittoaikaa on jäljellä neljä minuuttia. Kaada pasta ja parsat lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.
2. Puhdista ja leikkaa sienet pienemmiksi paloiksi. Paista sienet ja sipuli voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kaada pasta sienten joukkoon ja sekoita. Valuta päälle oliiviöljy ja balsamiviinietikka.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa