Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Syksyinen sieni-pastasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täydellinen tapa valmistaa itse poimimasi sienet - nopea, helppo ja herkullinen! Käytä muita sieniä, jos et löydä kantarelleja. Jos et ole sienestäjä, löydät varmasti kaupastakin sopivasti sieniä.

Ainekset

  • 4 annosta

Ainekset

  • 400 g penne-pastaa
  • 100 g herkkusieniä
  • 100 g kantarelleja
  • 4 parsaa
  • 1 viipaloitu punasipuli
  • suolaa ja pippuria
  • balsamiviinietikkaa
  • oliiviöljyä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsat veteen, kun keittoaikaa on jäljellä neljä minuuttia. Kaada pasta ja parsat lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.

2. Puhdista ja leikkaa sienet pienemmiksi paloiksi. Paista sienet ja sipuli voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kaada pasta sienten joukkoon ja sekoita. Valuta päälle oliiviöljy ja balsamiviinietikka.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti