Parmesaanikeittoa kinkun ja pastan kera

Tämä on todella erilainen keitto! Se on helppo ja nopea valmistaa. Tyypilliset italialaiset parmesaanijuuston ja parmankinkun maut tekevät siitä mehevän ja maukkaan. Sauvasekoitin on hyvä apuväline, mutta voit myös vatkata juuston keittoon.

Neljälle

  • 3 dl pastaa, esim. farfallea
  • 1 l kanalientä
  • 2 dl parmesaaniraastetta
  • 8 viipaletta parmankinkkua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä kanaliemi, lisää pasta ja keitä pehmeäksi.

2. Siivilöi pasta, sekoita liemi ja parmesaanijuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Asettele pastaa ja suikaloitua parmankinkkua syville lautasille, kaada keitto päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.