Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parmesaanikeittoa kinkun ja pastan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on todella erilainen keitto! Se on helppo ja nopea valmistaa. Tyypilliset italialaiset parmesaanijuuston ja parmankinkun maut tekevät siitä mehevän ja maukkaan. Sauvasekoitin on hyvä apuväline, mutta voit myös vatkata juuston keittoon.

Neljälle

  • 3 dl pastaa, esim. farfallea
  • 1 l kanalientä
  • 2 dl parmesaaniraastetta
  • 8 viipaletta parmankinkkua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä kanaliemi, lisää pasta ja keitä pehmeäksi.

2. Siivilöi pasta, sekoita liemi ja parmesaanijuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Asettele pastaa ja suikaloitua parmankinkkua syville lautasille, kaada keitto päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua