Parmesaanikeittoa kinkun ja pastan kera
Julkaistu
Tämä on todella erilainen keitto! Se on helppo ja nopea valmistaa. Tyypilliset italialaiset parmesaanijuuston ja parmankinkun maut tekevät siitä mehevän ja maukkaan. Sauvasekoitin on hyvä apuväline, mutta voit myös vatkata juuston keittoon.
Neljälle
- 3 dl pastaa, esim. farfallea
- 1 l kanalientä
- 2 dl parmesaaniraastetta
- 8 viipaletta parmankinkkua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä kanaliemi, lisää pasta ja keitä pehmeäksi.
2. Siivilöi pasta, sekoita liemi ja parmesaanijuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Asettele pastaa ja suikaloitua parmankinkkua syville lautasille, kaada keitto päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka